Σεμινάριο: ΠΛΕΚΤΙΚΗ - ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΕΧΤRΑ

Τοποθεσία: Κεντρικό Κτήριο Σ.Ε.Ν. (Κολοκοτρώνη 3, Σύνταγμα)
Υπεύθυνη: Ζωή Σιάμου, ειδικευμένη στην διδασκαλία πλεξίματος με βελόνες. Δείτε περισσότερα

Διατηρήστε το μυαλό σας σε εγρήγορση και ταυτόχρονα χαλαρώστε πλέκοντας μαζί μας με βελόνες και βελονάκι. Όλο και περισσότερα περιοδικά μόδας γεμίζουν με πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ τις σελίδες τους , οπότε όσοι πιστεύουν ότι το πλέξιμο αποτελεί χόμπυ μόνο για γιαγιάδες ήρθε η στιγμή να διαψευστούν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ρούχα και αξεσουάρ της επιλογής τους όπως εκείνοι τα φαντάζονται.

 

ΠΛΕΚΤΙΚΗ

       

Τμήμα 1

Πατρόν, V με οριζόντιο και κάθετο λάστιχο, λαιμόκοψη, μανίκι, ρεγκλάν με 6 τρόπους, χαμόγελο με 2 τρόπους, ζιβάγκο, μπλούζα καλοκαιρινή με τιράντες (2 πατρόν)

 

Τμήμα 2 

Αρχές πλεκτού και τελειώματα, όλες τις αυξήσεις και μειώσεις, πατιλέτες ζακέτας, τσέπες οριζόντιες, κάθετες και διαγώνιες, εσωτερικές κι εξωτερικές, τρείς γιακάδες, 2 κουκούλες, αόρατες ραφές, μεταποιήσεις πλεκτών, ζακέτα up to down

 

Τμήμα 3

Ζακάρ καλής και ανάποδης, κάλτσες (πλέξιμο με 5 βελόνες), πλέξιμο κυκλικό (χωρίς ραφές), γάντια, ασύμμετρα πλεκτά (short rows), κρουαζέ, ντραπέ, πιέτες, πένσες, φούστες, φορέματα, μαγιό.

 

Συμβουλευτική

Διευρύνουμε και εφαρμόζουμε τις γνώσεις των προηγούμενων ετών στα πατρόν και τη συναρμολόγηση πλεκτών που είναι ήδη σε εξέλιξη.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ 

 

 

Τμήμα 2

Διδάσκεται ότι και στο αντίστοιχο δια ζώσης επίπεδο.

 

 

 

ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΕXTRA

 

Αρχάριο

Πλέξεις, αυξήσεις, μειώσεις, πατρόν για V κανονικό και up to down με σχέδιο,    λαιμόκοψη και μανίκι απλό και με σχέδιο, εσάρπες παραλληλόγραμμες και      τρίγωνες, σκουφιά.

 

Συμβουλευτική

Διευρύνουμε και εφαρμόζουμε τις γνώσεις των προηγούμενων ετών και λύνουμε τις    απορίες σας πάνω σε οποιοδήποτε πλεκτό σας.Πλέξεις, αυξήσεις, μειώσεις, πατρόν για V κανονικό και up to down με σχέδιο, λαιμόκοψη και μανίκι απλό και με σχέδιο, εσάρπες παραλληλόγραμμες και τρίγωνες, σκουφιά.

Προβολή Σεμιναρίων