ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Σ.Ε.Ν.

Μόλις πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα της τηλεκπαίδευσης με το εξειδικευμένο υποσύστημα εκπαίδευσης και διδασκαλίας Exap Module,με κατά ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία και αποδοχή όλων όσων παρακολουθούν τα σεμινάρια του Συλλόγου μας.
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε ώστε 120 ακόμα να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες. Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους καθηγητές οι οποίοι συνεργάστηκαν και αφιέρωσαν πάμπολλες ώρες προκειμένου να εξοικειωθούν στις καινούργιες συνθήκες μιας και για όλους ήταν η πρώτη επαφή με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Σίγουρα θα υπήρξαν κάποια προβλήματα μιας και εδώ ισχύει ακόμη περισσότερο το ”κάθε αρχή και δύσκολη” ωστόσο είμαστε πεπεισμένοι ότι για όσο χρειαστεί το συγκεκριμένο μοντέλο εκπαίδευσης θα το παρέχουμε άρτια στο μέτρο του δυνατού προς όλους τους φίλους και φίλες που μας εμπιστεύτηκαν και φέτος.
Βλέποντας ότι οι συνθήκες που επικρατούν, δύσκολα θα αλλάξουν άμεσα προς το καλύτερο, θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις/ενημερώσεις για την έναρξη και των υπολοίπων τμημάτων μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μας συνεχίζονται σε όσα μαθήματα υπάρχει διαθεσιμότητα και μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα μας από τις 9.00-15.00
Ευχαριστούμε πολύ ,ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους να έχετε καλή υγεία και να τα λέμε είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακώς στα σεμινάρια μας!
This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.